ЗА КАКВА ВЪЗРАСТ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА КНИГАТА?

“Моята първа книга за любовта” е предназначена за малки и отдавна пораснали деца на възраст от 1 до 101 години. Интересна и поучителна, тя е прекрасен помощник за всички възрасти, особено за тези, които правят първи стъпки в магията да се учат да четат. Поради характера си на персонализиран продукт, нашите книги са един специален и вдъхновяващ подърък, подходящ за всякакъв повод.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ ТРЯБВА ДА НАПИША ПОСВЕЩЕНИЕ?

Посвещението не е задължително. Можете да оставите примерния текст, написан в полето, а можете и да напишете Ваше, специално посвещение, също и да си напишете името под него. Ако не искате да има никакъв текст на първа страница адресиран до човека, на когото ще подарите книгата, просто изтрийте примерния текст.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ?

“Моята първа книга за любовта” е книга с размер: 21.3 х 21.3 см, с твърди, ламинирани корици. Шита е, с тяло от 40 страници - плътна хромова хартия.

КОЛКО СТРУВА КНИГАТА?

Цената на книгата е 32.95 лв с включен данък добавена стойност.

ЩЕ ДЪЛЖА ЛИ НЯКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СУМИ?

Да, към цената на книгата ще бъдат добавени разходите за доставка (транспортни разходи).

НА КОЛКО ВЪЗЛИЗАТ ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ?

Транспортните разходи, са в зависимост от това дали ще изберете да си получите книгата в офис на Еконт или предпочитате да Ви я доставят до адрес.

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО НА КНИГАТА?

За поръчки в страната заплащането се извършва чрез паричен превод по сметка, която ще ви предоставим предварително по имейл.

В КАКЪВ СРОК ЩЕ СИ ПОЛУЧА КНИГАТА?

Срокът за получаване на книгата е от 7 до 10 работни дни. Нашата цел е този срок да бъде намален до минимум, но в някои случаи е възможно забавяне, за което ще бъдете уведомени чрез имейл. Този срок не важи за доставки извън територията на България.

КАКВО БИ СТАНАЛО, АКО СЪМ ДОПУСНАЛ ГРЕШКА ПРИ ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕТО НА МОЯТА КНИГА И СЪМ ПОТВЪРДИЛ ПОРЪЧКАТА?

В рамките на 20 ча̀са след получаване на потвърдителен имейл от наша страна за направена поръчка, можете да ни пишете, за да съобщите за допуснатата грешка. В случай, че сте допуснали грешка при попълване на данните за персонализиране на книгата и не сте ни уведомили в срок, ние не носим отговорност.

МОГА ЛИ ДА АНУЛИРАМ ПОРЪЧКАТА?

В срок от 20 ча̀са след получаване на потвърдителен имейл от наша страна за направена поръчка, можете да анулирате поръчката.

МОГА ЛИ ДА ВЪРНА КНИГАТА?

Поради персонализирания характер на продукта, не можете да го върнете, освен в случаите, когато е допусната грешка при печата по наша вина и книгата не отговаря на поръчания от Вас продукт. Можете също да върнете книгата при приемането ѝ от куриера, ако е с транспортни дефекти, но не и след като вече сте приели пратката. Затова обърнете внимание: огледайте добре пратката при получаването й!

За всякакви консулации свързани с нашата персонализирана книга, не се колебайте да ни изпратите имейл запитване на hi@1book4me.com.